Το Dinner in the Sky στην Ελλάδα

Εχοντας ταξιδέψει σε 45 χώρες του κόσμου, η εταιρεία Dinner in the Sky, που ιδρύθηκε το 2006, καταφθάνει στην Αθήνα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους Αθηναίους να απολαύσουν ένα γεύμα με θέα την Ακρόπολη, 50 μέτρα από το έδαφος. Επιλέγει, μάλιστα, την ημερομηνία-ορόσημο της γιορτής των ερωτευμένων για να κάνει την παρθενική της εμφάνιση.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο αιωρούμενο, με τη χρήση γερανού, τραπέζι που διαθέτει 22 θέσεις, που φέρουν ιμάντες ασφαλείας τεσσάρων σημείων (αποκλείονται άτομα ή παιδιά που έχουν ύψος λιγότερο από 1,5 μέτρο), όπου σερβίρονται gourmet πιάτα. Τα περιστρεφόμενα καθίσματά του αφενός διευκολύνουν την επικοινωνία με τους συνδαιτυμόνες, αφετέρου δεν παρεμποδίζουν την απρόσκοπτη θέα αφ’ υψηλού. Επίσης, η πλατφόρμα προστατεύεται από μια μεγάλη τέντα και παρέχει προστασία σε περίπτωση βροχής, ενώ υπάρχουν θερμάστρες που ζεσταίνουν τους επισκέπτες.

Το πλήρες δείπνο, σε ένα από τα 10 πιο «ασυνήθιστα εστιατόρια στον κόσμο» σύμφωνα με το Forbes, περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα, κρασί και επιδόρπιο. Το κόστος ανά άτομο φθάνει τα 120 ευρώ. Διαθέτει προσωπικό 3 ατόμων το οποίο  φροντίζει για το σέρβις αλλά και την ολοκλήρωση της παρασκευής των γευστικών προτάσεων του σεφ.


Η εταιρεία φιλοδοξεί να έχει  πέντε ανεβάσματα την ημέρα: πρωινό, brunch, γεύμα, δείπνο και κοκτέιλ. Το κάθε ανέβασμα ή κατέβασμα πραγματοποιείται άμεσα και γρήγορα μέσα σε ένα λεπτό και μπορεί να υπάρξει διάλειμμα κατά τη διάρκεια του δείπνου αν παραστεί η ανάγκη (π.χ. για τουαλέτα).
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia