Οι swingers όλου του κόσμου στην Κρήτη

Η όμορφη Κρήτη επελέγη από ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs (club ανταλλαγής συντρόφων), το SDC, με έδρα την Ολλανδία, το οποίο διαθέτει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, για να εορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του. Η συμμετοχή κοστολογείται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.000 ευρώ ανά άτομο.

Το Swinging εικάζεται ότι έλκει την καταγωγή του στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι Αμερικάνοι πιλότοι, άτομα συνήθως υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, προσκαλούσαν τις συζύγους τους στην βάση, όπου και συνήθιζαν, ένεκα και των ριψοκίνδυνων αποστολών που αναλάμβαναν, να ζουν τη ζωή τους στα άκρα και ως εκ τούτου να ανταλλάσσουν τις συζύγους τους. Υπολογίζεται, σήμερα, ότι περίπου 2-4% των ζευγαριών στην Αμερική αρέσκεται στην πρακτική του swinging.

Οι Swingers, όπως αποκαλούνται αυτοί που είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν σύντροφο, έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στο ξενοδοχείο Cactus στη Σταλίδα  Ηρακλείου για να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα διακοπών (28 Απριλίου - 3 Μαϊου) και να χαρούν τις ομορφιές του νησιού. Η εκδρομή είναι sold out.


Οι συμμετέχοντες είναι άτομα υψηλού εισοδηματικού επιπέδου -διατεθειμένα να πληρώσουν, για παράδειγμα, για το Superior Room 997,50 ευρώ ανά διανυκτέρευση ανά άτομο ή 1497 ευρώ για την Junior-Suite- προερχόμενοι κυρίως από Αμερική, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία. Υπάρχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ξενοδόχου, και μερικά ζευγάρια από την Ελλάδα. Το ολλανδικό club θα επιστρατεύσει 40 άτομα προσωπικό, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την περιφρούρηση του χώρου, κρατώντας την εκδήλωση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia