Οταν η αμαρτία πουλάει


Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για site γνωριμιών, για fast dating και πολλά ακόμη που μας υπόσχονταν να ανακαλύψουμε το έτερον ήμισυ. Όμως επειδή το επιχειρείν δεν γνωρίζει περιορισμούς, κάποιος σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα site για τους παντρεμένους που επιθυμούν να κάνουν παρασπονδίες.

Αν επιθυμείτε, λοιπόν, να έχετε κάποια εξωσυζυγική περιπέτεια χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο γάμος σας, τότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα AsleyMadison.com, η οποία, έχοντας ως σλόγκαν το «life is sort, have an affair» σας υπόσχεται απόλυτη διακριτικότητα, εχεμύθεια και ασφάλεια.

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας αυτής, ο Καναδός Νόελ Μπίντερμαν, όντας παντρεμένος και –όπως ισχυρίζεται- απόλυτα αφοσιωμένος στη σύζυγό του, έχει αποκτήσει δικαίως τον τίτλο του «βασιλιά της απιστίας», καθώς μετράει ήδη 17,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε 25 χώρες, από τα οποία το 70% είναι άνδρες. Συν τοις άλλοις, ο αναχθείς σε τηλεοπτικό ιεροκήρυκα της απιστίας, έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο. Ο τίτλος του εύγλωττος: «Αυτοί που απατούν, ευημερούν. Πως η απιστία θα σώσει το σύγχρονο γάμο».

Η δε καθαρή αξία της ιντερνετικής «αυτοκρατορίας της απιστίας» ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια, με τα κέρδη της, μόνο για το 2012, να ξεπερνούν τα 20 εκατ. Φαίνεται ότι η αμαρτία είναι στο DNA του ανθρώπου. Όσοι πιστοί, προσέλθετε…
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia