Δωμάτια για κλάματα...

Αν είστε γυναίκες, έχετε μια πολύ δύσκολη μέρα και χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλους και όλα, μην απογοητεύεστε διότι υπάρχει κάτι και για σας. Υπάρχει ένα ξενοδοχείο που είναι εξοπλισμένο με όλα όσα μπορείτε να χρειαστείτε για μια βραδιά με ατελείωτο κλάμα. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι ότι πέφτει λίγο μακριά: στην Ιαπωνία (ναι, εκεί όπου «ευδοκιμούν» τα ξενοδοχεία-κάψουλες).

Ο ιδιοκτήτης του Mitsui Garden Yotsuya στο Τόκιο, κινούμενος ενάντια στο ρεύμα, αποφάσισε να επενδύσει στην απέναντι όχθη του ρομαντισμού: το δράμα. Δημιούργησε λοιπόν το «δωμάτιο κλάματος» («crying room»), έναν προσεγμένο χώρο όπου οι γυναίκες μπορούν να εξωτερικεύσουν όλο τους το άγχος, την πίεση και τη στεναχώρια και να κλάψουν με τη καρδιά τους.

Πώς όμως διαφοροποιούνται τα «δωμάτια κλάματος» από τα κοινά δωμάτια. Παρέχουν μια σειρά από amenities, όπως «μεταξένια» χαρτομάντιλα πολυτελείας, ενυδατικές μάσκες για τα μάτια, μακιγιάζ, θερμαινόμενα σεντόνια, κωμικά βιβλία, αλλά και μεγάλη ποικιλία από συναισθηματικές ταινίες, όπως το Forrest Gump, για να συνδράμουν στην παραγωγή δακρύων.


Τα δωμάτια αυτά -12 στο σύνολό τους- κοστίζουν 10.000 γιεν τη βραδιά (περίπου 73 ευρώ), όμως το ξενοδοχείο διαθέτει και απλά «γυναικεία δωμάτια», όπου δεν είναι απαραίτητο να κλάψεις. Ξενοδοχείο για κλάματα λοιπόν

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia