Κούκλες-ερωμένες

Τη δεκαετία του ’80 μία ιαπωνική εταιρεία, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις των ανδρών, δημιούργησε μεγάλες γυμνές κούκλες. Υπήρχε ωστόσο ένα πρόβλημα καθώς τα πόδια όπως και τα υπόλοιπα μέρη της κούκλας μπαινόβγαιναν κατά τη διάρκεια της «πράξης» με αποτέλεσμα οι εξαγριωμένοι πελάτες να ζητούν τα λεφτά τους πίσω επειδή αντιλαμβάνονταν εύκολα ότι επρόκειτο για ψεύτικη κούκλα.

Λίγα χρόνια αργότερα, πάλι στην Ιαπωνία, δημιουργήθηκε το μαξιλάρι-αγκαλίτσας, ένα μαξιλάρι που διέθετε έναν βραχίονα ώστε να αγκαλιάζει τη θλιμμένη γυναίκα που κοιμόταν μόνη της τα βράδια.

Φαίνεται ωστόσο ότι η «ανάγκη για συντροφιά ή ότι ήθελε προκύψει» πάντα τριγυρνούσε στο μυαλό φιλόδοξων εφευρετών-επιχειρηματιών. Έτσι λοιπόν το 1997 έχουμε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια από τον Αμερικάνο Μακ Μιούλεν, που κατασκεύασε κούκλες που μοιάζουν απίστευτα με αληθινές γυναίκες. Οι κούκλες του, πιστό αντίγραφο του γυναικείου σώματος, είναι φτιαγμένες από σιλικόνη, με σκελετό από PVC και ατσάλινες αρθρώσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη «συνοχή» κατά τη διάρκεια της επαφής.

Οι RealDolls, όπως εύστοχα μαρτυρά και το όνομά τους, δεν έχουν καμία σχέση με τις πλαστικές κούκλες που γνωρίζουμε. Οσοι αγοράσουν αυτές τις «αληθινές κούκλες» θα μπορούν πάντα να έχουν στο πλευρό τους μία «γυναίκα» που δεν θα φωνάζει, δεν θα παραπονιέται, δεν θα είναι ποτέ κουρασμένη…

Μια γυναίκα όπως ακριβώς την επιθυμούν, καθώς θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του καθενός. Ο πελάτης θα επιλέγει το χρώμα των μαλλιών και των θηλών, το μέγεθος του στήθους και των οπισθίων, την υφή του κόλπου. Η τιμή μιας τέτοιας κούκλας, που καταφθάνει στο σπίτι του πελάτη μέσα σε ένα τεράστιο ξύλινο κουτί, μπορεί να φθάσει τα 5000 δολάρια (περίπου 5400 ευρώ). Ο χρόνος κατασκευής της φθάνει τους τρεις μήνες, όμως όσοι βιάζονται να την αποκτήσουν μπορούν να την έχουν, καταβάλλοντας επιπλέον 1500 δολάρια, μέσα σε ένα μήνα.

Τώρα, όσοι σπεύσατε να καταδικάσετε ως αποτυχημένο το εν λόγω εγχείρημα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Ο Μακ Μιούλεν είναι σήμερα εκατομμυριούχος καθώς οι «σιωπηλές ερωμένες» του είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε ΗΠΑ, Γερμανία, Βρετανία και Γαλλία. Η εταιρεία διαθέτει περίπου 6-10 κούκλες την εβδομάδα με τη λίστα αναμονής να φθάνει τις 50 παραγγελίες…

Πρόσφατα ο εμπνευστής τους έκλεισε συμφωνία με εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό όπου θα συμπρωταγωνιστούν, δίπλα σε διάσημες πορνοστάρ, οι κούκλες του. Και για να μην αφήσει τις γυναίκες παραπονεμένες, σύντομα ετοιμάζει την κατασκευή και αρσενικών, οι οποίες, θεωρεί, θα κάνουν θραύση ανάμεσα στον γυναικείο πληθυσμό.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia