Η Ryanair τρολάρει το Brexit



Ομολογώ ότι δεν είμαι fan της ιρλανδικής εταιρείας χαμηλού κόστους, οφείλω ωστόσο να παραδεχθώ ότι επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. 
Με ένα τιτίβισμα λοιπόν προσκαλεί τους μουδιασμένους Βρετανούς να... αποδράσουν στην Ευρώπη με 9,99 λίρες! Πρωταγωνιστές στη φωτογραφία που ανήρτησε είναι οι υπέρμαχοι του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ, Μπόρις Τζόνσον και Μάικλ Γκόουβ σαν τα πιθηκάκια του "δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω" τα οποία λένε αυτή τη φορά: "Δεν βλέπω Ευρώπη, δεν ακούω Ευρώπη, δεν μιλάω για την Ευρώπη".

Το σχόλιο στο τιιτίβισμα ανέφερε: "Μην χάσετε αυτή την προσφορά που μπορεί να είναι η τελευταία της Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποδράστε στην Ευρώπη!"


Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η ιρλανδική εταιρεία υπέπεσε σε γκάφα ολκής (αν και ορισμένοι μιλούν για διαφημιστικό τρικ) όταν το πρωί της Παρασκευής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, απέστειλε email στους συνδρομητές του newsletter της, ανακοινώνοντάς τους μια μοναδική προσφορά. 
Όπως αναγραφόταν στο μήνυμα: “Η εταιρεία ελπίζει και εύχεται οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση”, ενώ ως τίτλο στο email είχαν δώσει την εξής φράση: “Γιορτάζουμε για την παραμονή στην Ευρώπη με 1 εκατομμύριο θέσεις από £9.99”. 
Μετά από αυτό, το Twitter πήρε φωτιά
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia