Επιστρέφει σε ελληνικά χέρια το brand Softex

Επανέρχονται στα ράφια των καταστημάτων μέχρι το τέλος του έτους τα προϊόντα Softex.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά σήματα της ελληνικής αγοράς (η ιστορία της Softex χάνεται πίσω στα 1937 – το 1984 πέρασε στο Δημόσιο ως «προβληματική», λειτουργώντας ως δεξαμενή όπου κατέληγαν τα ρουσφέτια των πολιτικών), το οποίο πριν εννέα μήνες, εξήλθε από την αγορά, μετά από απόφαση της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας (σ.σ. θυγατρική της ιταλικής Bolton Group).

Νέος ιδιοκτήτης είναι η ελληνική NTERTRADE HELLAS, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των σούπερ μάρκετ με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Η εν λόγω εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, παράγοντας χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες και χαρτιά κουζίνας τόσο για για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.


Το εργοστάσιό της βρίσκεται στις Αχαρνές, παράγει 50.000 τόνους χαρτί και απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζομένους. Με την επαναφορά του άλλοτε κραταιού brand name Softex, που εξακολουθεί να παραμένει σε δεσπόζουσα θέση στη συνείδηση του καταναλωτή, η NTERTRADE HELLAS διεισδύει στην άκρως ανταγωνιστική –κυρίως από ιδιωτικές ετικέτες, που κατέχουν μερίδιο αγοράς που φθάνει το 70%- κατηγορία των επώνυμων προϊόντων.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia