Ξενοδοχείο στη Σουηδία αποζημιώνει ζευγάρια, πελάτες του, που θα χωρίσουν...

Η σουηδική αλυσίδα ξενοδοχείων Countryside βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανταμείψει τα ζευγάρια που κάποια στιγμή κατέλυσαν σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της αλλά δυστυχώς ο γάμος τους δεν τελεσφόρησε – αξίζει να σημειωθεί ότι στις χώρες του Βορρά παραπάνω από τους μισούς γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο (το 2014 καταγράφηκαν μόνο στη Σουηδία 47.000 γάμοι και εκδόθηκαν 24.000 διαζύγια).

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ανακοίνωσε ότι τα παντρεμένα ζευγάρια που χωρίζουν σε διάστημα ενός έτους από την παραμονή τους σε ένα από τα ξενοδοχεία της θα αποζημιώνονται (!) για τη δαπάνη διαμονής - συγκεκριμένα για δύο διανυκτερεύσεις.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο μάρκετινγκ της εταιρείας, με την εν λόγω εκστρατεία ενθαρρύνονται τα ζευγάρια να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο, να επενδύσουν ο ένας στον άλλο, προτού να είναι πολύ αργά. Κοινώς, διαμένοντας στο ξενοδοχείο και βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες, το διαζύγιο είναι λιγότερο πιθανό.

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν κράτηση για διαμονή στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου, συμπληρώνοντας τη λεγόμενη «εγγύηση σχέσης». Αν χωρίσουν σε λιγότερο από 12 μήνες, θα αποζημιωθούν για διήμερη διαμονή στα ξενοδοχεία του ομίλου – μοναδική προϋπόθεση είναι να αποστείλουν τα έγγραφα του διαζυγίου ως αποδεικτικό στοιχείο. 
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia