Εφαγε δωρεάν 300 φορές στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου...

Ένας Κινέζος κατέβασε, το 2014, μία έξυπνη ιδέα για να τρώει κάθε μέρα δωρεάν.  Τι έκανε λοιπόν αυτός ο απίστευτος τύπος; Έφαγε περισσότερα από 300 δωρεάν γεύματα στο χώρο αναμονής για VIP ταξιδιώτες του αεροδρομίου Σι’ αν στο Σάανσι.
Ο άνδρας αυτός αγόρασε ένα εισιτήριο Α’ θέσης. Χρησιμοποιώντας το εισιτήριό του, μετέβαινε ως επιβάτης στο business lounge του αεροδρομίου, όπου προσφέρονται στους «προνομιούχους επιβάτες» δωρεάν ποτά και φαγητό.

Όταν τελείωνε το γεύμα του, έφευγε σαν κύριος (κοινώς, έκανε τον Κινέζο) και άλλαζε το εισιτήριό του για μία κοντινή ημερομηνία, φροντίζοντας η αλλαγή να γίνει έγκαιρα ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο. Με τον τρόπο αυτό ανανέωνε την πρόσβασή του στο αεροδρόμιο και την αίθουσα VIP, προκειμένου να απολαύσει και πάλι δωρεάν γεύμα.

Το κόλπο αυτό κράτησε ένα ολόκληρο χρόνο με τον Κινέζο να δειπνεί περισσότερες από 300 φορές 
στο αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή, το προσωπικό του αεροδρομίου αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε και ενημέρωσε την αεροπορική εταιρεία.
Οπως παραδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της Eastern China Airline, δεν υπήρχε κάτι που μπορούσαν να κάνουν για τον «τζαμπατζή» επισκέπτη. Ωστόσο, του κοινοποίησαν την «ανακάλυψή» τους, ωθώντας τον να εγκαταλείψει την απάτη. Όμως ο Κινέζος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο αθεόφοβος εξαργύρωσε το εισιτήριο και πήρε τα χρήματά του πίσω…
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia