Σεφ μετατρέπει τη "χειρότερη σαλάτα" στο πιο δημοφιλές πιάτο...

Οι αρνητικές κριτικές στο TripAdvisor μπορεί να είναι άκρως ενοχλητικές για μία επισιτιστική επιχείρηση, καθώς δύναται να έχουν αντίκτυπο στις πωλήσεις.

Ωστόσο, ένα καφέ-εστιατόριο στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, το Harlam Café, αξιοποίησε στο έπακρο μία αρνητική κριτική και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς…

Η αρνητική κριτική αναμφίβολα πλήγωσε τα αισθήματα της Ιρλανδής σεφ και ιδιοκτήτριας, το παράπονο της οποίας ήταν γιατί η συγκεκριμένη πελάτισσα δεν απευθύνθηκε στην ίδια ενόσω ήταν ακόμη στο μαγαζί. «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να της αντικαθιστούσα το πιάτο» δήλωσε με πικρία.

Μολονότι η επίμαχη κριτική χαρακτήριζε τη γαριδοσαλάτα ως «την χειρότερη σαλάτα που έχω φάει ποτέ», η σεφ είχε την φαεινή ιδέα να προβάλει τη σαλάτα της στον διαφημιστικό μαυροπίνακα έξω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς όπως την περιέγραψε η δυσαρεστημένη πελάτισσα.

Το μήνυμα ανέγραφε: «Come in and try the worst salad one woman on TripAdvisor ever had in her life» (ελάτε για να δοκιμάσετε τη χειρότερη σαλάτα που δοκίμασε ποτέ μία γυναίκα στο TripAdvisor).

Αυτό ήταν… Η πινακίδα έγινε viral με αποτέλεσμα τουρίστες αλλά και ντόπιοι να συρρέουν στο κατάστημα για πρώτη φορά. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς, ιδιαίτερα οι Αμερικάνοι, ζητούν την υγιεινή γαριδοσαλάτα των 8,50 ευρώ, το οποίο εξελίχθηκε στο πιο δημοφιλές πιάτο του εστιατορίου.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia