Μάνατζερ της Pizza Hut απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να ανοίξει την ημέρα των Ευχαριστιών

Νεαρός μάνατζερ της Pizza Hut απολύθηκε το 2013 επειδή αρνήθηκε να ανοίξει το κατάστημά του, στην Ιντιάνα της Αμερικής, ανήμερα των Ευχαριστιών (Thanksgiving).

Ο 28χρονος μάνατζερ δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά στα δέκα χρόνια που του ζητήθηκε να ανοίξει την εν λόγω μέρα, προκειμένου η εταιρεία να κλέψει πωλήσεις από τους ανταγωνιστές που θα είχαν κλειστά τα μαγαζιά τους. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι οι υπάλληλοί του, που περίμεναν πως και πως αυτή την ημέρα, έχουν αναντίρρητα το δικαίωμα να είναι με την οικογένειά τους.

Η κίνηση της εταιρείας να τον απολύσει προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media, με αποτέλεσμα ο εταιρικός λογαριασμός στο Facebook να γεμίσει με 4.000 μηνύματα, επικριτικά στην συντριπτική τους πλειονότητα. Πολλοί δήλωναν απαυδισμένοι με τη στάση της Pizza Hut, όπως ένας χρήστης που έγραψε: «Είμαι πελάτης σας 40 χρόνια. Δεν θα παραγγείλω ποτέ ξανά από εσάς¨.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, η Pizza Hut αναθεώρησε, αναγνώρισε το λάθος της και προσέλαβε εκ νέου τον μάνατζερ, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «πολύ ενοχλητικό». Μέσα στην ίδια ημέρα, 4.000 χρήστες έκαναν like στη συγκεκριμένη ανάρτηση, σε μια υπόθεση όπου τα social media θριάμβευσαν...
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia