Ζαχαρωτά των ΙΚΕΑ με "άρωμα" ποντικού

«Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα των ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PASKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PASKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες, με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019, από ύπαρξη τρωκτικών (!) στο χώρο παραγωγής».

Η ΙΚΕΑ ζητά από τους καταναλωτές να επιστρέψουν, χωρίς την προσκόμιση της απόδειξης, το προϊόν GODIS PASKKYCKLING στο πλησιέστερο κατάστημα προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.
Παρά την άμεση ανταπόκριση των ΙΚΕΑ, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η σουηδική εταιρεία καλείται να απολογηθεί, καθώς ενίοτε ορισμένοι από τους συνεργάτες της πλήττουν τη φήμη της. Πέρα από την γνωστή ιστορία με τα «κεφτεδάκια αλόγου», η εταιρεία είχε μπει στο στόχαστρο πριν μερικά χρόνια όταν ανέθεσε σε μια εταιρεία, η οποία απασχολούσε ανασφάλιστο προσωπικό, για να διανέμει τους καταλόγους της.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia