Ο πρώτος φούρνος για σκύλους


Ενας διαφορετικός φούρνος άνοιξε πριν λίγες μέρες στα Ανω Πατήσια. Πρόκειται για τον πρώτο, στη χώρα μας (στο εξωτερικό υπάρχουν από το 1979, όταν άνοιξε της πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο Σικάγο), φούρνο για σκύλους που έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταΐζουμε τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Σε μια χώρα, λοιπόν, όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση προβάλλονται από τα ΜΜΕ περιστατικά κακοποίησης σκύλων από ανεγκέφαλους, κάποιοι αποφάσισαν ότι υπάρχει μια σημαντική αγορά για ένα τέτοιο κατάστημα.

Το «Dog Bakery» (λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα), όπως είναι το όνομά του, γεννήθηκε από την αγάπη κάποιων ανθρώπων για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Αποφάσισαν, λοιπόν, να δημιουργήσουν ποιοτική τροφή για σκύλους που θα εμπεριέχει τα κατάλληλα συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και την υγιή διαβίωση του τετράποδου.

Ο εν λόγω φούρνος, προσφέροντας εκλεκτά ψητά εδέσματα, όπως κοτόπουλο, αρνί, μοσχάρι ή γαλοπούλα αλλά και τη δυνατότητα για ειδικές φρεσκοψημμένες τροφές που μπορεί κάποιος να παραγγείλει για τις ανάγκες του δικό του σκύλου, έρχεται να ανταγωνιστεί τις υποδεέστερες ποιότητες τυποποιημένης ξηράς τροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά και όλους αυτούς τους ιδιοκτήτες που μπορεί να μαγειρεύουν για το σκύλο τους ή, ακόμα χειρότερα, επιλέγουν να δώσουν στο ζώο τους μια μερίδα από το δικό τους φαγητό.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia