Johnnie Walker με άρωμα Game of Thrones...



Το ουίσκι Johnnie Walker αποφάσισε να επενδύσει σε όλο αυτό το hype (ντόρο) που έχει προκαλέσει η έλευση του 8ου κύκλου της άκρως επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones».

Ως γνωστόν το brand name Game of Thrones πουλάει, με αποτέλεσμα κρασιά και μπίρες να έχουν ήδη «δανειστεί» το όνομά του. Τώρα, έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου ώστε οι αμέτρητοι λάτρεις της σειράς να έχουν και το δικό τους ουίσκι, όπως άφησε η εταιρεία να διαρρεύσει από ένα σύντομο διαφημιστικό teaser.

Πράγματι, το βίντεο που ανέβασε η Johnnie Walker στα social media, με βαρέλια ουίσκι στο χιόνι και το σλόγκαν «Scotch is Coming» προκάλεσε παροξυσμό στους φίλους της σειράς, αν κρίνουμε από τα σχόλια, τα like και τις κοινοποιήσεις.

Η Johnnie Walker, απαντώντας στα σχόλια, ανέφερε ότι το νέο ουίσκι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Johnnie Walker επενδύει σε ένα γνωστό brand (ingredient branding στη γλώσσα του μάρκετινγκ). Στο παρελθόν κυκλοφόρησε ένα μπουκάλι εμπνευσμένο από την ταινία «Blade Runner 2049» καθώς και μια συλλεκτική σειρά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia