Πώς ''τιμώρησε'' ιδιοκτήτης εστιατορίου τους no shows...


Το εστιατόριο Bully’s στο Κάρντιφ της Ουαλίας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί τους πελάτες που έκαναν κράτηση και δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Τι έκανε;  Ανέβασε, με μια ανάρτηση στο Twitter, τα πλήρη στοιχεία των πελατών,

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, το Σάββατο είχε κλεισμένα δύο τραπέζια (των δύο και των έξι ατόμων), όμως οι πελάτες όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν, αλλά και όταν τους τηλεφώνησε δεν απάντησε κανείς. Πάνω στο θυμό του, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter, αποκαλύπτοντας ονόματα, e-mails, καθώς και τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων.

Μία εκ των πελατών, η Emily Quinlan, ανταπάντησε στο Twitter, ισχυριζόμενη  ότι της προέκυψε κάτι έκτακτο και κατηγορώντας τον «για παντελή έλλειψη επαγγελματισμού και ευπρέπειας», ενώ πέρασε στην αντεπίθεση δηλώνοντας ότι θα απευθυνθεί στις Αρχές για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της δεδομένων και την online γελοιοποίησή της στους 9,000 followers του εστιατορίου στo Twitter.

Μετά την απάντηση της πελάτισσας αλλά και την κατακραυγή στα social media (το εστιατόριο έγινε αποδέκτης αμέτρητων καυστικών σχολίων που στηλίτευσαν την πρακτική της δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων), ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι ενήργησε εν θερμώ, και απέσυρε το επίμαχο tweet, αν και φάνηκε να κάνει like αργότερα σε χρήστη που αποκάλεσε την πελάτισσα «εγωίστρια αγελάδα».


Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην ενεργείτε εν θερμώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να γράψετε πράγματα που θα το μετανιώσετε, όμως θα είναι αργά καθώς θα έχει πληγεί η online φήμη σας.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia