Boxaki. Κολυμπώντας χωρίς άγχος...


Για όλους εμάς που ετοιμαζόμαστε, καιρού επιτρέποντος, να εξορμήσουμε στις παραλίες, υπάρχει ένα καινοτόμο ελληνικό προϊόν, το boxaki, που μπορεί να μας κάνει τη ζωή καλύτερη. Με ποιο τρόπο, θα μας εξηγήσει ο συνιδρυτής και CEO της Safeliving Hellas, Μάριος Χριστοδούλου.

Τι ακριβώς είναι το boxaki;
Το boxaki είναι ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο κουτί φύλαξης. Τοποθετείται στον ιστό της ομπρέλας κυρίως στις οργανωμένες παραλίες, προκειμένου οι λουόμενοι, καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη παραλία, να αποθηκεύουν και να φυλάνε μέσα σε αυτό τα προσωπικά και πολύτιμα αντικείμενα που φέρουν μαζί τους, π.χ. κινητά, πορτοφόλια, κλειδιά. Με το τρόπο αυτό αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες που εισπράττουν οι λουόμενοι, αφού μπορούν να έχουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στον ίδιο τον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης χωρίς το άγχος ή την αναγκαιότητα να παραμένει κάποιος πίσω να προσέχει τα πράγματα.

Ποιο αποτέλεσε το ερέθισμα για τη δημιουργία του boxaki;
Μοναδικό ερέθισμα για εμάς ήταν η τεράστια ανάγκη του κοινού να μπορεί να απολαύσει τη θάλασσα και τη παραλία διασκεδάζοντας χωρίς άγχος. Η ομάδα της safeliving, που παράγει το προϊόν, έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς ασχολείται με ηλεκτρονικά συστήματα κλειδώματος από το 2010, κατάφερε να σχεδιάσει, να ολοκληρώσει και να υλοποιήσει μια τέτοια ιδέα κατασκευάζοντας αυτό το πολύτιμο, μοναδικό προϊόν (boxaki) δίνοντας μια άλλη διάσταση διασκέδασης στις διακοπές του κοινού.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;
Το boxaki βρίσκεται επάνω στον ιστό της ομπρέλας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή. Έτσι ο λουόμενος δεν χρειάζεται να σηκωθεί από την ξαπλώστρα. Από εκεί ακριβώς ξεκινά η καινοτομία του. Ο λουόμενος φοράει στον καρπό ένα αδιάβροχο βραχιόλι, μοναδικό για κάθε boxaki, όπου ακουμπώντας το στη κλειδαριά, χωρίς να το αφαιρέσει από τον καρπό, το boxaki ανοίγει αυτόματα. Στη συνέχεια αφού τοποθετήσει μέσα σε αυτό τα προσωπικά του αντικείμενα απλά πιέζει την πόρτα και το boxaki κλειδώνει.

Ποια είναι η αγορά-στόχος;
Ο στόχος του boxaki είναι να υπηρετήσει αγορές με αυξημένες ανάγκες παροχής υπηρεσιών σε χώρους αναψυχής και όχι μόνο, όπως beach bar, resort, πισίνες, waterpark, όπως επίσης χιονοδρομικά κέντρα, νοσοκομεία, γήπεδα τένις κ.λπ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο εξωτερικό;
Είμαστε περήφανοι για το boxaki από την ανταπόκριση που έχουν δείξει μέχρι σήμερα αρκετές χώρες του εξωτερικού. Η επιβράβευση, η αποδοχή και τα αιτήματα συνεργασίας δεν άργησαν να έρθουν, με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να έχουν ξεκινήσει, αφού και στο εξωτερικό το boxaki παραμένει το μοναδικό καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία του.

Πού βρίσκεστε σήμερα και ποιοι οι στόχοι σας;
Καλύπτοντας σήμερα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς, επόμενος στόχος μας είναι το εξωτερικό όπου οι πρώτες εξαγωγές έδειξαν πως το boxaki μπορεί να έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία καλύπτοντας άριστα τις ανάγκες του χώρου της παγκόσμιας αγοράς.

Πηγή: συνέντευξη που μου παραχώρησε ο κος Χριστοδούλου



Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia