Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018. Ενα ακόμη απολαυστικό διαφημιστικό


Έχει πλέον καταντήσει θεσμός τα τελευταία χρόνια να βγαίνει στον αέρα ένα άκρως απολαυστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης. Τόσο απολαυστικό που θα το ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες διαφημιστές.

Το νέο βίντεο αναδεικνύει άγνωστες ομορφιές της νότιας (και σχετικά παρθένας) Κρήτης και αποτυπώνει για άλλη μια φορά μέσα από τη δύναμη μιας ιστορίας, διανθισμένης με χιούμορ, τη φιλοξενία (που συχνά μπορεί να ξεπεράσει τα όρια) των Κρητικών.

Πρόκειται για τον τέταρτο ετήσιο Ημιμαραθώνιο (πλέον και αυτό έχει καταστεί θεσμός), που έχει σκοπό, πέρα από την ανάγκη για άθληση και ψυχαγωγία, να ενισχύσει το αθλητικό τουριστικό προϊόν του νησιού.

Στη διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου, αναμένονται να συμμετέχουν 3.000-3.500 δρομείς, από 6 έως 106 (όπως τονίζει η επίσημη ιστοσελίδα), εκ των οποίων οι 500 είναι ξένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και το βιντεάκι (που μέσα σε 24 ώρες έχει 420.000 θεάσεις!!! - το περυσινό άγγιξε τα επτά εκατομμύρια), έχουν γίνει από ερασιτέχνες, που απλώς αγαπούν ανιδιοτελώς τον τόπο τους. Εύγε!

Δείτε το βίντεο εδώ
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia