Σερβιτόροι τρίβουν τα γλυκά στα μούτρα αγενών πελατισσών...


Ορισμένοι πελάτες είναι «κακοί», καθώς δημιουργούν διάφορα προβλήματα σε μια επιχείρηση. Σε αυτούς εντάσσονται και αυτοί που αυθαδιάζουν συστηματικά και γενικώς υιοθετούν ένα ανώτερο «υφάκι».

Ένα πολυτελές ιταλικό εστιατόριο στην Ουκρανία αντιμετώπισε δύο τέτοιες πελάτισσες με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στο εν λόγω περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο, πρωταγωνιστές ήταν δυο σερβιτόροι που απαύδησαν από την προκλητική και αναιδή συμπεριφορά δύο πελατισσών και πήραν το νόμο στα χέρια τους. Αντί να τους σερβίρουν γλυκά, τους τα έτριψαν στη μούρη…

Οργισμένες και έκπληκτες όπως ήταν, οι πελάτισσες απαίτησαν να μιλήσουν με τον μάνατζερ του εστιατορίου για να διαμαρτυρηθούν για τη συμπεριφορά των σερβιτόρων.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του εστιατορίου: «Οι πελάτισσες ήταν πολύ αυθάδεις. Οι σερβιτόροι δεν μπορούσαν πλέον να ανεχθούν τον τόνο της φωνής τους και τις προσβολές που εκτόξευσαν ( σύμφωνα με αναφορές, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το «Why the f*** would I eat your cake?» και έκαναν αυτό που έκαναν. Οι σερβιτόροι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν».

Δείτε το βίντεο εδώ

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia