Μήνυσε την Expedia καθώς το σπίτι των 300 δολαρίων τη βραδιά ήταν... ερείπιο

Ενας εξαγριωμένος Αυστραλός τουρίστας μήνυσε την Expedia καθώς το «ονειρεμένο σπίτι στη Χαβάη με την ειδυλλιακή θέα» των 300 δολαρίων τη νύχτα ήταν ένα… ερείπιο…

Βασιζόμενος σε αυτά που είχε δει στις φωτογραφίες του online πρακτορείου και ενθαρρυμένος από το μόττο «κλείστε με ασφάλεια», ο Αυστραλός τουρίστας με τη σύζυγό του δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε ένα ρημαγμένο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως «σπίτι της δεκαετίας του ’70 για τουρίστες με σακίδια». 

Το ζευγάρι δεν έμεινε ούτε μία στιγμή στο σπίτι, «που ήταν βρώμικο, παλαιό, σε κακή κατάσταση και χωρίς θέα στη θάλασσα». Εν ολίγοις, το σπίτι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαν δει στις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Expedia. 

Καθώς δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη, επικοινώνησαν με την Expedia και απαίτησαν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω – συνολικά 628 δολάρια για δύο διανυκτερεύσεις. Αντ’ αυτού, τους προτάθηκαν διάφορες προσφορές με καλύτερη ένα κουπόνι των 150 δολαρίων, το οποίο απέρριψαν – η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι δεν ευθυνόταν η ίδια για την κατάσταση του σπιτιού. Κατόπιν τούτου, προχώρησαν σε μήνυση για παραπλανητική διαφήμιση, την οποία εντέλει κέρδισαν, παίρνοντας πίσω τα χρήματά τους.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia