Γυναίκα μηνύει τα Hilton για 100 εκατ. δολάρια...


Μία αμερικανίδα από το Σικάγο μήνυσε την ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton απαιτώντας 100 εκατ. δολάρια, διατεινόμενη ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο της αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίαζε.

Το περιστατικό συνέβη το 2015 κατά τη διάρκεια παραμονής της στα Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους. Πριν λίγο καιρό έλαβε ένα e-mail από άγνωστο, ο οποίος την απείλησε ότι αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της, θα ανέβαζε το επίμαχο βίντεο σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της.

Η γυναίκα, αν και σοκαρισμένη, δεν ενέδωσε στις απειλές και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά πορνογραφικά σάιτ, ενώ μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε, καθότι ο εκβιαστής, που πλέον ζητούσε 2.000 δολάρια, είχε πρόσβαση σε προσωπικά της δεδομένα, σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της.

Εν τέλει, αποφάσισε να μηνύσει τον ιδιοκτήτη του εν λόγω ξενοδοχείου αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς θεωρεί ότι ο άγνωστος εργαζόταν στο ξενοδοχείο. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν είναι το μοναδικό θύμα, καθότι ο δικηγόρος της διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Εκπρόσωπος του Hilton δήλωσε ότι η εταιρεία διερευνά το περιστατικό και ότι το ξενοδοχείο ανακαινήθηκε πρόσφατα χωρίς ωστόσο να προκύψουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia