Τιμωρήθηκε με αποχή για 4 χρόνια από το αγαπημένο του αναψυκτικό...


Δικαστήριο της Χαβάης καταδίκασε 21χρονο παραβάτη σε αποχή από το αγαπημένο του αναψυκτικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά και σε χρηματικό πρόστιμο 100 δολαρίων.


Πριν από περίπου ένα μήνα, άντρες της τοπικής αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό αυτοκινήτου που οδηγούσε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός Christopher Montilliano οδηγούσε το αυτοκίνητο του ξάδερφού του χωρίς την άδειά του και μη έχοντας το δίπλωμα οδήγησης μαζί του.
Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια, όπου ο νεαρός οδηγός σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την παράβασή του, παραδέχτηκε ότι έτρεχε χωρίς δίπλωμα επειδή βιαζόταν να αγοράσει μία εξάδα από το αγαπημένο του αναψυκτικό, την Pepsi Cola.

Σε μια πρωτοφανή για τα δικαστικά δρώμενα απόφαση, η δικαστής ανακοίνωσε μία ιδιότυπη ποινή, πέρα από πρόστιμο 100 δολαρίων και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας: την επίβλεψη του παραβάτη για τέσσερα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο του απαγορεύεται να καταναλώσει έστω και μία γουλιά από το αγαπημένο του αναψυκτικό(!).

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia