Hotel Trivial Pursuit. Αν δώσεις τις σωστές απαντήσεις, δεν πληρώνεις...


Στη Ρωσία θα ανοίξει ξενοδοχείο που θα δέχεται ως πληρωμή αντί για χρήματα, σωστές απαντήσεις στο επιτραπέζιο Trivial Pursuit.
Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για μια ιδιότυπη προωθητική ενέργεια της Hasbro, παραγωγού του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού, η οποία θα μετατρέψει για τρεις εβδομάδες (από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 14 Ιουνίου), μια διώροφη εξοχική κατοικία 40 χιλιόμετρα έξω από τη Μόσχα σε ξενοδοχείο.
Στόχος, βέβαια, είναι, μέσα και από όλον τον θόρυβο που θα δημιουργηθεί, να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για το Trivial Pursuit, ένα παιχνίδι που συνδυάζει την τύχη με τις γνώσεις και το οποίο εφευρέθηκε το 1979 από δύο δημοσιογράφους που, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, διαφώνησαν για το ποιος είναι καλύτερος.
Εκεί θα δέχεται επισκέπτες οι οποίοι θα πληρώσουν για όλες τις ανέσεις (διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, σάουνα, τζάκι και μπάρμπεκιου) με σωστές απαντήσεις σε τυχαίες, εύκολες αλλά και δύσκολες ερωτήσεις του παιχνιδιού, όπως: «Τι προκάλεσε την πτώση της Τροίας; Ένας ξύλινος ίππος, ένας πλαστικός κάστορας ή ένα αλουμινένιο ελάφι;». Ακόμα και για να ανοίξει η πόρτα και να μπει κάποιος στο ξενοδοχείο, πρέπει να απαντηθεί μια ερώτηση που θα τεθεί.
Μόνον όσοι απαντήσουν σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις και βρουν την σωστή απάντηση, για παράδειγμα, για το ύψος του Ναπολέοντα ή του ποταμού που διασχίζει τη Μόσχα, θα κερδίσουν διαμονή δύο ημερών με όλες τις ανέσεις εντελώς δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένα στην κατοχή τους το επιτραπέζιο παιχνίδι (μπορούν να το αγοράσουν από την εταιρική ιστοσελίδα), ανεβάζοντας την απόδειξη στην αίτηση για κράτηση, στην οποία πάλι θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε μερικές ερωτήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia