Ξενοδοχείο αυστηρά για vegans


Saorsa 1875. Αυτό είναι το πρώτο 100% vegan ξενοδοχείο στη Βρετανία, που άνοιξε τις πόρτες του στη Σκοτία, πριν λίγο καιρό. Κτίστηκε, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το 1875 και ανήκει σε ένα vegan ζευγάρι, το  οποίο το ανακαίνισε πρόσφατα.

Απευθυνόμενο αυστηρά σε χορτοφάγους, το πολυτελές Saorsa 1875, το οποίο φυσικά χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, δεν χρησιμοποιεί τίποτα που να είναι ζωικής προέλευσης – ακόμα και τα είδη καθαρισμού είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, ενώ τα έπιπλα είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.
Το δε μενού του είναι αυστηρά χορτοφαγικό, με τις πρώτες ύλες να παράγονται στο λαχανόκηπο του ξενοδοχείου ή από εγκεκριμένους ντόπιους προμηθευτές.
Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή μόνο στη Βρετανία διαβιούν 600.000 vegans (περίπου το 1,2% του πληθυσμού), ένα νούμερο που έχει τετραπλασιαστεί μέσα στα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Πάντως, τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά για το Saorsa 1875, που ήρθε για να καλύψει ένα κενό στο χώρο της φιλοξενίας, το οποίο κάθε Σ/Κ βλέπει τα 11 δωμάτιά του να είναι γεμάτα από τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia