Σερβιτόρος ξενοδοχείου απολύεται καθώς ζήτησε μία selfie με την Emma Thompson


Σερβιτόρος του 5στερου ξενοδοχείου Browns Hotel στο Λονδίνο απολύθηκε όταν ζήτησε από την βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό, Emma Thompson, να βγάλουν μαζί μία selfie.
Η διάσημη ηθοποιός βρισκόταν το περασμένο Σάββατο σε δείπνο, με μία παρέα διάσημων φίλων της, όταν ο αρχισερβιτόρος την πλησίασε και, σπάζοντας το πρωτόκολλο του ξενοδοχείου, της ζήτησε να βγάλουν μαζί, και με ένα μέλος από την παρέα της, μία φωτογραφία.
Η ίδια απέρριψε ευγενικά το αίτημα, καθότι έχει κατά το παρελθόν ταχθεί εναντίον των selfie, θεωρώντας τες τον «απόλυτο ναρκισσισμό». 
Την επόμενη μέρα, ο σερβιτόρος τέθηκε σε αναγκαστική αργία, από το ξενοδοχείο, κάτι που ενόχλησε την Thompson όταν το πληροφορήθηκε, η οποία επικοινώνησε με τον διευθυντή του ξενοδοχείου ζητώντας του να ανακαλέσει και να δεχθεί πίσω τον σερβιτόρο.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου δήλωσε: «Καθώς φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο, για την ιδιωτική ζωή και την ευημερία, τόσο των πελατών μας όσο και του προσωπικού μας, δεν είναι δυνατόν να προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», χωρίς να αποκαλύψει αν θα ανακαλέσει την απόφασή του.
Η απόφαση του ξενοδοχείου έχει διχάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί είναι αυτοί που στηλιτεύουν την απόλυση του σερβιτόρου, κρίνοντάς την ως υπερβολική και διατεινόμενοι ότι μια απλή επίπληξη θα αρκούσε. Αλλοι, πάλι, συντάσσονται με την απόφαση, καθώς θεωρούν ότι ο υπάλληλος υπερέβη τα εσκαμμένα (πόσω μάλλον όταν αυτό λαμβάνει χώρα σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο), για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του και για να αποκτήσει μερικά likes παραπάνω.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia