Το ξενοδοχείο UFO στη Σουηδία...


Ένα UFO που αιωρείται ανάμεσα στα δέντρα. Με αυτό ακριβώς προσομοιάζει το Tree Hotel The UFO, στον σκανδιναβικό βορά και συγκεκριμένα στη Σουηδία.
Πρόκειται για ένα στούντιο επιφάνειας 30 τ.μ., που αποτελεί μέρος του ευρύτερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό υψηλής αντοχής, ώστε να προσφέρει προστασία από τις, αντίξοες συχνά, καιρικές συνθήκες.
Χάρη σε μια ηλεκτρική, πτυσσόμενη σκάλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στο, δημοφιλές στις τάξεις μικρών και μεγάλων, στούντιο -το ντους και η σάουνα βρίσκονται σε παρακείμενο κτίσμα- που μπορεί στα δύο του δωμάτια να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα (δύο ενήλικες και τρία παιδιά), τα οποία, ως εξωγήινοι, θα μπορούν μέσα από τους φεγγίτες να αγναντεύουν από ψηλά το δάσος.
Οι επισκέπτες, που φυσικά έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi, μπορούν να δειπνήσουν σε θεματικό εστιατόριο, αισθητικής δεκαετίας 1930-1950, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Για όσους ενδιαφέρονται, οι τιμές αυτή την εποχή φθάνουν τα 450 ευρώ τη βραδιά.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia