Ινδικό εστιατόριο σέρβιρε... μεταλλική βίδα....


Ινδικό εστιατόριο στην Βρετανία σέρβιρε… μεταλλική βίδα τριών εκατοστών σε ανυποψίαστο πελάτη, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο 15.000 λιρών.
Το εστιατόριο Nice & Spicy, που βρίσκεται στο Λάνκαστερ, σέρβιρε στον πελάτη κρεμμύδι bhaji. Αυτή η καταγγελία φαίνεται ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς μετά τον έλεγχο που έγινε στο εστιατόριο διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων (επτά στο σύνολό τους) σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η βίδα κατέληξε στο πιάτο του πελάτη καθώς στον χώρο ελάμβαναν χώρα οικοδομικές εργασίες, με την παρασκευή του φαγητού να είναι εκτεθειμένο σε αυτές. Η έρευνα του υγειονομικού κατέδειξε και άλλες παραβάσεις σχετικά με την συντήρηση-αποθήκευση των πρώτων υλών, τα οποία αφήνονταν εκτεθειμένα σε βρώμικες επιφάνειες – ήταν η δεύτερη φορά που το εστιατόριο υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα.
Και για τις επτά κατηγορίες, ο ιδιοκτήτης του ινδικού εστιατορίου, που δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος και του επιδικάστηκε πρόστιμο 15.000 λιρών και επιπλέον 1.700 ως δικαστικά έξοδα και αποζημίωση του πελάτη.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia