Κλείνει το εστιατόριο για γυμνιστές


Άνοιξε με φαμφάρες πριν 15 μόλις μήνες, ποντάροντας προφανώς στα 2,7 εκατ. Γάλλων που δηλώνουν λάτρης του γυμνισμού, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ορθοποδήσει. Ο λόγος για το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι το οποίο θα ρίξει τίτλους τέλους τον επόμενο μήνα.

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το οριστικό κλείσιμο του εστιατορίου O'Naturel», έγραψαν οι 43χρονοι δίδυμοι ιδρυτές, Μικέ και Στεφάν Σααντά, στην εταιρική ιστοσελίδα, καλώντας ωστόσο έστω και την ύστατη στιγμή «όσους θα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία, όπως επίσης και στους πιστούς οπαδούς, να βρουν τον χρόνο να μας επισκεφθούν»,

Το O'Nature άνοιξε το Νοέμβριο του 2017 στο ανατολικό Παρίσι. Οι πελάτες του, αφού έκαναν μία στάση το βεστιάριο για να απαλλαγούν από τα περιττά ρούχα, κατευθύνονταν, όπως τους γέννησε η μαμά τους, στον κυρίως χώρο του καταστήματος για να γευτούν πιάτα που παραπέμπουν σε μπιστρό και με το μενού να κυμαίνεται μεταξύ 39-49 ευρώ.

Η είδηση του κλεισίματος του πρώτου εστιατορίου για γυμνιστές στη Γαλλία δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία, καθώς δεν κατάφερε να προσελκύσει αρκετούς γυμνιστές ώστε να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα – είναι χαρακτηριστικό ότι όλο αυτό τον καιρό γράφτηκαν πέντε μόλις κριτικές στο TripAdvisor.

Εντέλει αποδείχθηκε ότι οι λάτρεις του γυμνισμού, αρκετοί εκ των οποίων δυσανασχέτησαν επειδή το προσωπικό ήταν ενδεδυμένο, δεν ήταν διατεθειμένοι, σε αντίθεση με το πώς συμπεριφέρονται στην παραλία, να γδύνονται κάθε φορά που πάνε να δειπνήσουν…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia