Τουρίστρια μηνύει την Thomas Cook επειδή την καταπλάκωσε μια υπέρβαρη...


Μπελάδες για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τουρ οπερέιτορ, Thomas Cook, στον απόηχο του ισχυρισμού Βρετανίδας τουρίστριας ότι κινδύνευσε η ζωή της όταν μια «πληθωρική» τουρίστρια έπεσε επάνω της στις νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου.  

Η 32χρονη Jemma Joslyn, που πλήρωσε περίπου 3.000 ευρώ για διακοπές δύο εβδομάδων μαζί με τα δύο της παιδιά, τραυματίστηκε μόλις 14 ώρες μετά την άφιξή της στο 5άστερο ξενοδοχείο Liberty Hotels Lykia, όταν μια υπέρβαρη γυναίκα την καταπλάκωσε κατεβαίνοντας από τις νεροτσουλήθρες με μεγάλη ταχύτητα. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η βρετανίδα τουρίστρια μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία, τραύματα στο συκώτι και τα νεφρά, υγρό στους πνεύμονες και με πέντε σπασμένα πλευρά. Χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 5.000 λιρών για επέμβαση η οποία της έσωσε τη ζωή.

Η τουρίστρια ισχυρίζεται ακόμα ότι τόσο το προσωπικό του ξενοδοχείου όσο και ο πράκτορας, δεν επέδειξαν ενδιαφέρον για την ασφάλεια των παιδιών της ενώ βρισκόταν επί οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τις τρεις στην εντατική. 

Η ίδια διατείνεται ότι θα κινηθεί νομικά κατά του οργανισμού, διατεινόμενη ότι δεν υπήρχαν προφυλάξεις ασφαλείας στο ξενοδοχείο (ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε προσωπικό που να κατευθύνει τον κόσμο στις τσουλήθρες και ότι μετά από αυτήν θα έπεφτε –μετά από 10 δευτερόλεπτα η κόρη της- αλλά μπήκε εμβόλιμα η παχύσαρκη) σχετικά με το ποιος χρησιμοποιεί τις νεροτσουλήθρες. Επιπλέον, η τουρίστρια κατηγόρησε την Thomas Cook ότι η φροντίδα μετά το περιστατικό ήταν «φρικτή».

Την ίδια στιγμή, σε ανακοίνωσή της, η Thomas Cook επισημαίνει ότι οι ομάδες φροντίδας της κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά το ατύχημα και ήρθαν σε επικοινωνία με την τουρίστρια, καθώς και ότι οργανώθηκε δωρεάν ταξίδι για να μεταβούν οι γονείς της στην Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia