Airbnb. Προσφέρει διανυκτέρευση στο Λούβρο


Η Airbnb γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η αμερικάνικη εταιρεία από το Σαν Φρανσίσκο θα συνεργαστεί με το Μουσείο του Λούβρου για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της εμβληματικής Πυραμίδας του. Παλαιότερα η Airbnb είχε κάνει το ίδιο με το Κάστρο του Δράκουλα και το Σινικό Τείχος.
Στον ιστότοπο της Airbnb «τρέχει» αυτές τις μέρες διαγωνισμός όπου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση «Για ποιον λόγο θα ήσασταν ο ιδανικός προσκεκλημένος της Μόνα Λίζα;». Εκπρόσωποι του Λούβρου και της Airbnb θα αξιολογήσουν τις απαντήσεις και θα χρίσουν τον νικητή.
Υπόσχεται, μάλιστα, ότι οι τυχεροί θα ανακαλύψουν το μουσείο όπως δεν το έχουν δει ποτέ, μέσα από αναπάντεχες εμπειρίες. Βασικά προσφέρεται στον νικητή και ένα ακόμα άτομο η ευκαιρία να κοιμηθούν, στις 30 Απριλίου και για μία μόνο νύχτα, κάτω από την εμβληματική Πυραμίδα του Λούβρου, καθώς και η δυνατότητα κράτησης για μια σειρά αποκλειστικών επισκέψεων και μικρών συναυλιών στην Airbnb.
Το «πακέτο» περιλαμβάνει και ξεναγό VIP, που θα συνοδεύσει τους δύο επισκέπτες σε μια ξενάγηση στο μουσείο εκτός ωραρίου λειτουργίας. Μια εμπειρία ανεκτίμητη, καθώς μόνο πρόεδροι και διασημότητες είχαν αυτό το προνόμιο. Ο δε προσωπικός σεφ θα ετοιμάσει ένα πολύχρωμο μενού εμπνευσμένο από την αγάπη και την ομορφιά, προς τιμήν της Αφροδίτης της Μήλου, που θα τους «συντροφεύει». Τέλος, οι δύο τυχεροί επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα απεριτίφ με τη Μόνα Λίζα καθώς χαλαρώνουν μαζί στο πολυτελές σαλόνι της, στην καρδιά του Λούβρου.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia